«Δεν με περίμενες Μάνο» – Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του 31χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον χαμό του 31χρονου Μανώλη Μπεζιρτζόγλου, που «έσβησε» στην άσφαλτο, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε φοίνικα, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Μηνύματα συγγενών και φίλων έχουν κατακλύσει από χθες τα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Ανάμεσά του αυτό της αδερφής του αδικοχαμένου Μανώλη.

«Δε μπόρεσα να σε προστατέψω όπως σου έλεγα, δεν μας άκουσες , αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μας. Δε με περίμενες όμως ρε Μάνο κι εγώ λαχταρούσα να ξανά βρεθούμε οι τρεις μας», γράφει.

Η ανάρτηση:

«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ …πότε…γιατί θα είσαι πάντα κοντά μας ,στη καρδιά ,στη σκέψη μας ,στις κουβέντες μας…Δε μπόρεσα να σε προστατέψω όπως σου έλεγα, δεν μας άκουσες , αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μας. Δε με περίμενες όμως ρε Μάνο κι εγώ λαχταρουσα να ξανά βρεθούμε οι τρεις μας . Μια γροθιά όπως ειμασταν πάντα αγαπημένε μου. Μόνο μια χάρη ,από εκεί ψηλά δίνε κουράγιο στη μάνα μας. Σε αγαπώ λατρεμένε μου. Καλό ταξίδι στο φως γιατί μόνο αυτό σου αξίζει ψυχή μου».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα