“Κάναμε μια κακή ήττα απο τη Βέροια, αλλά αυτό είναι παρελθόν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, για να γίνουμε καλύτεροι” δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βολει του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

Η κρητική ομάδα, δίνει το Σάββατο (27/11, 7μμ, LIVE STREAMING ESAP-TV) ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στη Σύρο, με αντίπαλο τον Φοίνικα ONEX.

Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ “η Σύρος έχει άλλους στόχους με εμάς, είναι ομάδα της τετράδας. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια που πρέπει να χτυπήσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλά και με τη Σύρο και με τον ΠΑΟΚ. Αυτές τις ομάδες πρέπει να κατεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ειδικά όταν εμείς παίζουμε χωρίς τον Βαιόπουλο και χωρίς τον διαγώνιο. Εμείς έχουμε δυο στόχους. Να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι με το Μίλωνα. Και να έχουμε ξανά μαζί μας τους τραυματίες, γιατί πρέπει να προπονηθούν για να μπορέσουν να παίξουν καλά. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας”.

Ο Χανιώτης κεντρικός του ΟΦΗ, Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, ανέφερε ότι “συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας κάθε μέρα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ηταν μια δύσκολη ήττα. Εχουμε δυο τραυματίες στην ομάδα μας. Η Σύρος είναι μια καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”.

Για τις εντυπώσεις του στον ΟΦΗ και την πρώτη του χρονιά στην Volley League, ανέφερε ότι “είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Κάνω πολύ καλές προπονήσεις και προσπαθώ να βελτιωθώ καθημερινά”.