Δεικτάκης: «Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΝΔ»

Πρέπει να διαβάσετε

Με τον πλέον σκληρό τρόπο σχολίασε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ΝΔ μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA, ο περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος του κόμματος Γ. Δεικτάκης.

Ο κ. Δεικτάκης κληθείς να σχολιάσει την δήλωση στήριξης από την Πειραιώς στον Γ. Κουράκη και αμέσως μετά την αναδίπλωση των «γαλάζιων» για το θέμα, έκανε λόγο για «μαύρη σελίδα στην ιστορία του κόμματος».

«Είναι δυνατόν ο μεγαλύτερος πολιτικός φορέας αυτή τη στιγμή στη χώρα, να μην έχει υποψήφιο στον τέταρτο δήμο και να έρχεται ο κ. Χαρδαλιάς, να κρύβεται πίσω από τον κ. Κουράκη και να στηρίζει η Νέα Δημοκρατία τέτοιου είδους υποψηφιότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δεικτάκης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως οι πολίτες πρέπει να αναρωτηθούν για την κατάσταση της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Ηρακλείου. «Ποιός είναι άραγε αυτός που έρχεται σήμερα, να μη θέλει κομματική υποψηφιότητα, να μην την επιδιώκει», ανέφερε ο κ. Δεικτάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλά αξιόλογα στελέχη του κόμματος και συμπλήρωσε «Δεν βρέθηκε άραγε ένας να πει ότι εγώ θα στηρίξω την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Μήπως ήταν επιτέλους μια μεθοδευμένη κίνηση όλο αυτό;»

Ο κ. Δεικτάκης τέλος τόνισε πως η αναδίπλωση του κ. Χαρδαλιά μετά τη δήλωση στήριξης στον Γ. Κουράκη δείχνει έλλειψη σοβαρότητας. «Είχε ανακοινωθεί ότι θα έρθει ο κ. Χαρδαλιάς και θα δώσει τις κατευθύνσεις για τη στήριξη την ΝΔ στον υποψήφιο δήμαρχο. Ήρθε και το έκανε. Μετά γατί ανασκευάζει, τι συνέβη; Πρέπει εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ να βγει και να πει γιατί ανασκεύασε ή να βγει και να πει ότι αυτή είναι η επιλογή του κόμματος. Ο καθένας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη των πράξεων και των επιλογών του».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα