«Ο Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ» ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, Γιάννης Δανδάλης για την επιστροφή του Δημήτρη Ζλατιλίδη, στην ομάδα απο το πόστο του Γενικού Αρχηγού.
Οπως ανέφερε, ο Γιάννης Δανδάλης, «ο Δημήτρης όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει ως παίκτης και ως προπονητής. Νομίζω ότι η επάνοδος του με το νέο ρόλο, είναι κάτι σημαντικό και θα προσφέρει αρκετά και με τις γνώσεις του, αλλά και με το χαρακτήρα που έχει».
Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής με τον οποίο το βόλει του ΟΦΗ ανέβηκε πριν απο δυο χρόνια για πρώτη φορά στην Volley League, φάνηκε συγκινημένος για την επιστροφή του.

Οπως ανέφερε «μετά απο ένα χρόνο αποχής απο τον οργανισμό του ΟΦΗ, αν και για μένα είμαι πάντα ζωντανό κύτταρο του οργανισμού, γίνεται και επίσημα μια επιστροφή. Ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός πια. Εχουμε βάλει με τον πρόεδρο ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, για να μπορέσουμε να εξελίξουμε την ομάδα του βόλει. Με δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε πράγματα. Αναλαμβάνω ένα διαφορετικό ρόλο σαν Γενικός Αρχηγός. Θα ρίξουμε βάση στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, με ένα αξιόλογο προπονητή και ένα τιμ παικτών που θα φτιάξουμε τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον ανταγωνισμό των 8 ομάδων και να κάνουμε με την ομάδα ένα βήμα μπροστά».