Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, η πανευρωπαϊκή δράση Clean Up The Med στο ξενοδοχείο Fodele Beach Water Park Holiday Resort.

Μια εκδήλωση προστασίας του περιβάλλοντος που αποτελεί πλέον θεσμό και στην οποία συμμετέχει πλήθος επιχειρήσεων και φορέων, ενώ αποτελεί και μια από τις προτεινόμενες περιβαλλοντικές δραστηριότητες, για τη βράβευση μιας παραλίας με την Γαλάζια Σημαία.

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας και υγιεινής, όπως ακριβώς ορίζονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι πελάτες και το προσωπικό του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort συμμετείχαν με πολύ κέφι και όρεξη στον καθαρισμό της παραλίας και με αυτόν τον τρόπο, η παραλία του ξενοδοχείου συμπεριλήφθηκε στα Ευρωπαϊκά σημεία που ανέπτυξαν δράση. Ταξίδεψε έτσι και από την Κρήτη το μήνυμα ότι η Μεσόγειος πρέπει να προστατευτεί από τη μόλυνση και τις καταστροφικές επιπτώσεις που επιφέρει στο θαλάσσιο οικοσύστημα η ανθρώπινη δραστηριότητα, επιπτώσεις που βαρύνουν και τον ίδιο τον άνθρωπο, αφού αποτελεί μέρος της τροφικής αλυσίδας.

Η επιτυχία δε της συγκεκριμένης δράσης, η οποία έχει ενταχθεί στο «πράσινο» πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, είναι το γεγονός που στέλνει ισχυρό μήνυμα, ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες ευαισθητοποιούνται και συμμετέχουν όλο και περισσότερο στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Όχι μόνο ευκαιριακά, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και όσο αυτή η αλυσίδα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης θα μεγαλώνει και θα ισχυροποιείται, τόσο πιο αισιόδοξα μπορούμε να δούμε το μέλλον του πλανήτη μας!