Χρυσή ξανά η Μαρία Χρυσουλάκη – Πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του Α.Γ.Σ Τάλως Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση για τη Μαρία Χρυσουλάκη. Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε ενα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Τουρνουά TAEKWONDO ITF του Α.Σ ΠΟΛΙΧΝΗΣ που έγινε στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου, Χαράλαμπου Αναστασιαδη.

Συγκεκριμένα η Χρυσουλάκη που αναδείχτηκε από τον Α.Γ.Σ Τάλως Ηρακλείου και τώρα αγωνίζεται στον Α.Σ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (με προπονητή τον Μπάμπη Νικολαϊδη), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία έως 57 κιλά Γυναικών στο Sparing και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 3 Dan Tull (Σκιαμαχίες ) Γυναικών.

Με την κατάκτηση αυτών των δυο διακρίσεων στο ίδιο Τουρνουά, αναδείχτηκε MVP σε όλες τις κατηγορίες των Γυναικών.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι αθλητές του Α.Γ.Σ TAEKWONDO «ΤΑΛΩΣ»Ηρακλείου
Η Αλεξία Ρουμπάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Tull (Σκιαμαχίες) κορασίδων και την 5η θέση στην κατηγορία κορασίδων Sparing έως 55 κιλά.

Το αξιοσημείωτο με την συγκεκριμένη αθλήτρια είναι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της και το σύντομο χρονικό διάστημα ενασχόλησης της με το TAEKWONDO ITF, είναι πάντα στο βάθρο των νικητών, σε όλες τις διοργανώσεις και Πανελλήνια πρωταθλήματα που έχει λάβει μέρος.

Ο Νίκος Αδικημενακης Νίκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νέων Ανδρών Sparing έως 63 κιλά, ενώ ο Γρηγόρης Χρυσουλακης Γρηγόρης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Sparing έως 75 κιλά Εφήβων.

Ο προπονητής του Συλλόγου Ηλίας Τζανίδης δήλωσε για τις εμφανίσεις των αθλητών του: ”Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τις επιτυχίες τους. Ήμασταν ο μοναδικός σύλλογος από την Κρήτη που συμμετείχε σε αυτό το Πανελλήνιο Τουρνουά”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα