Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Με αφορμή τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε η πολυήμερη κακοκαιρία, βρέθηκαν στο Ηράκλειο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας καθώς και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος. Οι δυο τους, μαζί με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά, συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Μεταφορών βρέθηκε στο αεροδρόμιο Καστελίου, ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Δημήτρη Αναγνώπουλο τη Νεάπολη και το κομμάτι που αναμένεται το επόμενο διάστημα να είναι έτοιμο προς παράδοση, το Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος.
Μάλιστα, ο Χρίστoς Δήμας μίλησε αποκλειστικά στο CRETA24 για την πορεία των έργων.
Χρίστος Δήμας στο CRETA24 από τον ΒΟΑΚ: «Πρωτίστως πρέπει να γίνει άμεσα καταγραφή των ζημιών»
«Πρωτίστως πρέπει να γίνει άμεσα καταγραφή των ζημιών, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ξεκινάμε έναν γύρο αυτοψιών, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης», τόνισε αρχικά για το κομμάτι με τις καταστροφές και συνέχισε:
«Συζητήσαμε για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα στο αεροδρόμιο Καστελίου, καθώς και για κάποια συνοδά έργα που έχουμε στον σχεδιασμό μας. Στη συνέχεια ήρθαμε στη Νεάπολη, στο τμήμα του δημόσιου έργου του ΒΟΑΚ, όπου θα δούμε τις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων στην πορεία υλοποίησης του έργου.
Υπενθυμίζω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα παραδώσουμε στους πολίτες τα πρώτα 10 χιλιόμετρα του νέου ΒΟΑΚ. Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και στόχος μας είναι το έργο να αποδοθεί στους πολίτες το συντομότερο δυνατό».

