Χριστογεώργος: «Έψαχνα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ο ΟΦΗ δίνει ευκαιρίες»

Πρέπει να διαβάσετε

Τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακινηθεί από τον Παναθηναϊκό στον ΟΦΗ, παρέθεσε με δηλώσεις του ο Νίκος Χριστογεώργος.

Ο 23χρονος πορτιέρε, τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Χριστογεώργος:

«Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ είναι το γεγονός ότι πιστεύουν στους νέους παίκτες και δίνουν ευκαιρίες. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο προπονητής έδειξε να με πιστεύει μαζί με το σύλλογο και με ήθελαν, και ένας ακόμα λόγος είναι ότι έψαχνα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Οι στόχοι μου σε προσωπικό επίπεδο είναι να δουλέψω πολύ σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με την ομάδα, να μπω στο πλάνο της ομάδας, να καταλάβω τι ζητάει ο προπονητής ώστε να καταφέρω και εγώ να πάρω παιχνίδια και ευκαιρίες όπως έχει κάνει και ο Χρήστος (Μανδάς) και τις έχει εκμεταλλευτεί.

Οι ομαδικοί στόχοι είναι σίγουρα κάθε Σαββατοκύριακο να κερδίζουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να παλεύουμε για κάθε αποτέλεσμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό τον σύλλογο»

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα