Χωρίς ταξί για 4 ημέρες το Ηράκλειο

Πρέπει να διαβάσετε

Χωρίς ταξί θα μείνει από τη Δευτέρα και για τέσσερις μέρες το Ηράκλειο καθώς οι Ιδιοκτήτες θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπως αποφασίστηκε μετά από έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε χθες Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, το Σωματείο Ταξί Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο συμβούλιο αυτό συζητήθηκε  για άλλη μια φορά για το πόσο ολοκληρωτικά καταστροφικό είναι το φορολογικό νομοσχέδιο για τον κλάδο  και  μας  οδηγεί στην οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση .

Η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης όπου θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα .

Η Κυβέρνηση αγνοώντας τις προτάσεις που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα, δεν άφησε περιθώρια με αποτέλεσμα   η πλειοψηφία του Δ.Σ., να αποφασίσει  για δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες  Πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις , ξεκινώντας από   την Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00π.μ.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση  κρίνουν απαραίτητη ,πλέον της απεργίας».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα