Χωρίς Νέιρα, αλλά με την ορμή του κόσμου…

Πρέπει να διαβάσετε

Κορυφώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το απόγευμα στις 19:30, μια αναμέτρηση στην οποία ο Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάν Νέιρα, με τα εισιτήρια του αγώνα να παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.

Δίχως απρόοπτα και με τις γνωστές απουσίες, αλλά και επιστροφές, κορυφώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα της τελευταίας ημέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μια αναμέτρηση στην οποία η κρητική ομάδα έχει στόχο την επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις, αλλά κυρίως στα καλά αποτελέσματα για πολλούς λόγους.

Αρχικά για να μπορέσει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μπει στη διαδικασία των play out με το λιγότερο δυνατό άγχος και να καταφέρει στο μίνι αυτό πρωτάθλημα να τερματίσει το δυνατόν ψηλότερα.

Παράλληλα να ικανοποιήσει με την εμφάνισή του τον κόσμο της ομάδας ο οποίος θα δώσει βροντερό παρών και θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας για μια ακόμα φορά. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν, καθώς ήδη υπάρχει sold out στις θύρες 2, 3, 4, 5, 7Α, 7Β και 9.

Στα αγωνιστικά, οριστικοποιήθηκε η απουσία από την αναμέτρηση του Χουάν Νέιρα, ο οποίος για μια ακόμα ημέρα ακολούθησε θεραπεία και απείχε του κανονικού προγράμματος, όπως και ο Σημαντηράκης εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο. Οι δύο αυτοί μαζί και με τον τιμωρημένο Γκαγιέγος και φυσικά τον Μπρεσάν συνθέτουν το απουσιολόγιο του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τους πράσινους, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Τοράλ και Μπάκιτς που εξέτισαν τις ποινές τους και αναμένεται να είναι και στο βασικό σχήμα.

Οι αλλαγές αυτές δεν είναι οι μοναδικές που θα προχωρήσει ο Δέλλας, καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες που είχε η ομάδα του, η μέτρια αγωνιστική εικόνα στον Βόλο, καθώς και η αγωνιστική ταυτότητα του του αντιπάλου, θα τον οδηγήσουν και σε άλλες κινήσεις αναφορικά με το πως θα παρατάξει την ομάδα του, συγκριτικά με την αναμέτρηση της Μαγνησίας.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί στις 11:00 με την τελευταία προπόνηση, μετά το πέρας της οποίας και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα