Ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον 25χρονης στην Κυψέλη φαίνεται πως χρησιμοποίησε χλωρίνη.

Πρόκειται για μια ουσία που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είναι ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που ήταν στην επίθεση με την Ιωάννα.

Σύμφωνα με τον ALPHA λοιπόν, από τις αναλύσεις προέκυψε πως το πανί με το οποίο ο δράστης έκλεισε το στόμα της 25χρονης εγκύου ήταν εμποτισμένο με χλωρίνη.

Τι δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής;

«Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε», τονίζουν οι κάτοικοι αναφορικά με τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, όντας τεσσάρων μηνών έγκυος. «Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στο σπίτι και φοβόμαστε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν βγαίνουν», εξέφρασε στο MEGA κάτοικος της περιοχής.

Ωστόσο, άλλοι γείτονες της νεαρής κοπέλας που συζεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με τον σύντροφό της στην Κυψέλη, έκαναν λόγο για ένα «ήσυχο ζευγάρι». Και υπενθυμίζεται πως η νεαρή, πριν από περίπου δύο μήνες, είχε προσαχθεί από αστυνομικούς για συγκεκριμένο αδίκημα.

Αναζητούν έναν άνδρα από το παρελθόν της

Όσο για το πού στρέφονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αρμόδιοι φαίνεται πως κάνουν «φύλλο και φτερό» τις προσωπικές επαφές και το παρελθόν της 25χρονης, ενώ η υπόθεση εικάζεται πως σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία με την πράξη να παραπέμπει σε εκδίκηση. Ταυτόχρονα, αναζητούν έναν άνδρα από το παρελθόν της αν και η κοπέλα παραμένει σιωπηλή ως τώρα καθώς δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση, εκτός από τις πρώτες αναφορές της στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, μετά από την επίθεση.

Θυμίζουμε πως η ίδια, σε κατάσταση σοκ, είχε αναφέρει στις αρχές πως δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε. Όπως είπε, το βράδυ της Κυριακής περπατούσε επί της οδού Ηπείρου στο ύψος της Αγίας Κυριακής, στα Τουρκοβούνια. Λίγο πριν τις 00:30, ένα αυτοκίνητο άρχισε να την πλησιάζει. Όταν έφτασε δίπλα της, άγνωστος άνδρας, όπως δήλωσε το θύμα, κατέβηκε από το όχημα, την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια τής έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα. Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr