Χιου Τζάκμαν – Ντέμπορα Λι Φέρνες: Μιλούν τακτικά και έχουν δει ο ένας τον άλλον μετά τον χωρισμό

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Χιου Τζάκμαν και η εν διαστάσει σύζυγός του, Ντέμπορα Λι Φέρνες, βρίσκονται σε συνεχή επαφή από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους την περασμένη εβδομάδα.

«Έχει μιλήσει με την Ντεμπ και έχουν δει ο ένας τον άλλον», δήλωσε μια πηγή αποκλειστικά στο Page Six. «Μιλούν αρκετά τακτικά».

Η πηγή τόνισε: «Θα είναι για πάντα φίλοι και θα το πλοηγήσουν αυτό μαζί. Απλά δεν μπορείς να είσαι παντρεμένος για 27 χρόνια, να μοιράζεσαι δύο παιδιά και ξαφνικά να σταματήσεις να μιλάς».

Ο 54χρονος ηθοποιός και η 67χρονη Φέρνες σόκαραν τους θαυμαστές τους όταν αποκάλυψαν ότι χωρίζουν μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες γάμου.

«Ήμασταν ευλογημένοι που μοιραστήκαμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγος και σύζυγος σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωριστούμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόησή σας για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας διανύει αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας», έγραψαν σε μια κοινή δήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το εν διαστάσει ζευγάρι, που μοιράζεται τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Έιβα, τόνισε ότι η οικογένειά τους «ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά τους».

«Δεν είναι πάντα εύκολο», ανέφερε η πηγή, «αλλά τα πάνε καλά».

Το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι ο χωρισμός τους ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό.

«Αυτό συνέβη πριν από λίγο καιρό. Οι φίλοι και η οικογένεια γνώριζαν γι’ αυτό», είχε δηλώσει προηγουμένως μια άλλη πηγή, προσθέτοντας ότι ο χωρισμός τους «άργησε να έρθει» και ο Τζάκμαν ήταν «συντετριμμένος» από αυτόν.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα