Αν Χεκ: Αγωγή 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την ένοικο του σπιτιού όπου συνέβη το μοιραίο τροχαίο

Πρέπει να διαβάσετε

Στις 5 Αυγούστου το αυτοκίνητο της Αν Χεκ είχε προσκρούσει σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο Λος Άντζελες με συνέπεια να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτίριο και να εκδηλωθεί φωτιά.

Η ιδια η ηθοποιός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε μετά από μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με το PEOPLE, τώρα οι δικηγόροι της ενοίκου του σπιτιού, Λιν Μισέλ, κατέθεσαν αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος Άντζελες ζητώντας «2 εκατομμύρια δολάρια» ως αποζημίωση για «πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από αμέλεια, και παραβίαση».

Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μισέλ δηλώνει ότι «εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από τη τρομαχτική ταχύτητα του οχήματος της Χεκ που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο του σπιτιού πριν καταλήξει στην αποθήκη του σπιτιού της».

Τα έγγραφα σημειώνουν επίσης ότι «το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ενάγουσα και τα κατοικίδιά της. Ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου συμβάντος που προκάλεσε η ηθοποιός, το σπίτι και όλη η προσωπική περιουσία της ενάγουσας κάηκε ολοσχερώς».

Τα έγγραφα περιγράφουν την Μισέλ ως «τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει». Λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα οι γείτονες της ξεκίνησαν ένα διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα για τη Λιν Μισέλ.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα