Χάρης Χιώτης: Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, έρχονταν οι φίλοι μου εκεί και παίζαμε

Πρέπει να διαβάσετε

Για τα παιδικά του χρόνια και το γραφείο τελετών, που διατηρούσε ο πατέρας του, μέσα στο οποίο ο ίδιος πέρασε αρκετό χρόνο ως παιδί, μίλησε ο Χάρης Χιώτης, καλεσμένος στο «2Night Show».

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι. Ο πατέρας μου είχε γραφείο τελετών, μετά συνταξιοδοτήθηκε και ξεκουράστηκε. Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μου να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα αλλά αργότερα κατάλαβα ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

Συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου, καθόμασταν και παίζαμε. Μια φίλη της μαμάς μου περνούσε από εκεί και έλεγε: εσείς δεν έχετε γραφείο τελετών, παιδική χαρά έχετε».

Στην πορεία θυμήθηκε έναν από τους πελάτες του πατέρα του, τον οποίο ξεχώρισε.

«Είχε έρθει ένας να μιλήσει για μία τελετή, του λέει ο πατέρας μου “θα κοστίσει τόσα”. Του λέει ο πελάτης “ωραία, πάρτε τα χρήματα, γιατί θα μπω για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, δεν έχω κανέναν να με φροντίσει και δεν ξέρω πώς θα πάει”. Τελικά έζησε» περιέγραψε ο Χάρης Χιώτης και τέλος, πρόσθεσε: «Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό αλλά δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος σκιάζεται. Όπως λέω και στην παράσταση: όλοι έναν θάνατο χρωστάμε».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα