Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Από νωρίς το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων έως και τα ξημερώματα τα στελέχη της Τροχαίας Χανίων προχώρησαν σε εντατικούς ελέγχους για κατανάλωση αλκοόλ.
«Η Τροχαία Χανίων από νωρίς χθες το βράδυ διενεργεί ελέγχους, ήδη έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις και τα οχήματα οδηγούνται σε χώρο φύλαξης. Κάνω έκκληση στους οδηγούς να μην καταναλώνουν αλκοόλ και αν το κάνουν να βρουν ένα εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης», τόνισε σε δηλώσεις της η Διοικήτρια της Τροχαίας Χανίων Ευστρατία Κουλαρά.
Η διοικήτρια υπενθύμισε ότι ο νέος ΚΟΚ είναι ιδιαίτερα αυστηρός όσον αφορά την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με αφαίρεση διπλώματος και τσουχτερά πρόστιμα.
«Πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να είμαστε νηφάλιοι όταν πιάνουμε το τιμόνι αλλιώς…ας πάμε σπίτι με τα πόδια», δήλωσαν οι οδηγοί που ελέγχθηκαν από την Τροχαία στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε παρέα.






