Χανιά: Νέος χώρος ολιγόωρης φιλοξενίας παιδιών που εμπλέκονται σε ενδοοικογενειακή βία

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Έναν νέο χώρο ολιγόωρης φιλοξενίας παιδιών που εμπλέκονται σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, θα παρουσιάσει αύριο, Τρίτη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Η δημιουργία του «Δωματίου Ολιγόωρης Φιλοξενίας Παιδιών», το οποίο βρίσκεται ενός του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, έχει στόχο την η ύπαρξη φιλικού περιβάλλοντος κατά την παραμονή των παιδιών στις αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες έως την διεκπεραίωση υποθέσεων σχετιζόμενων με την ενδοοικογενειακή βία και λοιπών εγκλημάτων, όπως αναφέρει σχετικά, η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Προηγούμενο

Συνεδριάζει την Τρίτη 25 Νοεμβρίου η Δημοτική Επιτροπή Ηρακλείου

Επόμενο

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην είσοδο του ΤΕΠ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Πόσο θα μειώσει τη θερμοκρασία στο κέντρο του Ηρακλείου η νέα Πλατεία Ελευθερίας – Ο Γιώργος Σισαμάκης στην Τηλεόραση CRETA για τα μεγάλα έργα

Ο στόχος της μείωσης της θερμοκρασίας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου είναι ένας από τους βασικούς της…