Χανιά: Δύο 25χρονοι έπεσαν από τα τείχη της Δυτικής Τάφρου – Ο ένας διασωληνωμένος

Eξετάζεται το ενδεχόμενο διακομιδής του πρώτου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο ΠΑΓΝΗ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Χανιά, καθώς δυο νέοι άνδρες φέρεται να έπεσαν από τα τείχη της Δυτικής Τάφρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το συμβάν έγινε γύρω στις 4.30 και έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Πρόκειται για δυο 25χρονους Σλοβένους.

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr, με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα, έγινε γνωστό πως ο ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και το κρανίο ενώ ο δεύτερος φέρει κατάγματα στα πλευρά αλλά υπεβλήθη και σε χειρουργείο από τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής.

Στο μεταξύ, εξετάζεται το ενδεχόμενο διακομιδής του πρώτου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο ΠΑΓΝΗ.

Προηγούμενο

Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με την κοινωνία – Τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ για ΕΦΚ και Golden Visa

Επόμενο

«Έντονα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ της Παρασκευής - Περιορίστε τις μετακινήσεις» - Νέο 112 για την Κρήτη!

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα