Στα Χανιά, η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία, άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, στο παιχνίδι με τη Ρόδο (2-2), καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

“Δυστυχώς για εμάς χάσαμε δύο βαθμούς που μας πονάνε, δεν αξίζαμε να τους χάσουμε, γιατί η ομάδα ήταν πολύ καλή” ανέφερε στις δηλώσεις του, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Επόμενος αντίπαλος για τα Χανιά, η Επισκοπή στο Ρέθυμνο την Κυριακή (28/11) στις 3μμ.

Στο Κρητικό ντέρμπι, τα Χανιά πηγαίνουν με 4 ισοπαλίες και η Επισκοπή, με 4 ήττες!

Η τοποθέτηση του, Νίκου Παπαδόπουλου, στην συνέντευξη τύπου:

«Σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη νομίζω ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, στο γήπεδό μας. Σκοράραμε δύο φορές και σε αυτή την κατηγορία όταν σκοράρεις δύο γκολ δεν επιτρέπεται να χάνεις βαθμούς. Θεωρώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, εκτός από τα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που μπήκε καλύτερα ο αντίπαλος. Είχαμε την κατοχή και βγάλαμε πολλές τελικές και στο 2-1 είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ηταν πολύ σημαντική η ευκαιρία του Βασιλακάκη να γίνει το 3-1 – όπως και στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε σε άδεια εστία για να τελειώσουμε το παιχνίδι εκεί. Δυστυχώς για εμάς χάσαμε δύο βαθμούς που μας πονάνε, δεν αξίζαμε να τους χάσουμε, γιατί η ομάδα ήταν πολύ καλή. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο, προσπάθησαν με πολλούς τρόπους, κάναμε πολλές τελικές σε μία ομάδα που δε δέχεται πολλές τελικές και είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό που μένει μετά από το παιχνίδι, πέρα από την πίκρα των χαμένων δύο βαθμών και βλέποντας ρεαλιστικά και με ηρεμία και αναλύοντας το παιχνίδι, η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αυτό το θετικό πρέπει να κρατήσουμε. Παίξαμε ποδόσφαιρο, βγάλαμε τελικές και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά όσον αφορά το κομμάτι ότι δεχόμαστε γκολ πάρα πολύ εύκολα, σε δύο φάσεις που δε… μύριζαν γκολ. Κυρίως για το πρώτο γκολ το είχαμε αναλύσει, ξέραμε ότι ο αντίπαλος εκτελεί τις στατικές φάσεις στο πρώτο δοκάρι και δεχτήκαμε αυτό το… κρύο γκολ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, σίγουρα υπάρχει στεναχώρια, όμως το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Σίγουρα είναι ένα άθλημα για δυνατούς και μέσα από τις δυσκολίες – αυτή τη στιγμή είναι μία δύσκολη στιγμή – πρέπει να δείξουμε δυνατοί για να γυρίσουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι».