Χανιά: Ανοιχτή ενημέρωση για την κατάσταση του ΕΣΥ από εργαζόμενους στο νοσοκομείο

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων διοργανώνουν συζήτηση-ενημέρωση για το μέλλον της υγείας στον νομό.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Χανίων (Μάρκου Μπότσαρη 68) και είναι ανοιχτή για όλους.

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι “Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια: Η κατάσταση του νοσοκομείου μας και η πορεία της δημόσιας υγείας”.

«Η υγεία είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της ευημερίας μας και απαιτεί τη συνειδητοποίηση και συμμετοχή όλων μας.

Σε αυτήν την ενημέρωση, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας, τις ανάγκες του, και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας στον νομό μας, καθώς και να οργανώσουμε το Παγχανιώτικο Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο μας στις 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Ομιλητές θα είναι οι :

ΒΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα