Σε ρυθμούς Στέφανου Τσιτσιπά το Ηράκλειο, καθώς ο μεγάλος Ελληνας τενίστας, νούμερο 3 στον κόσμο, θα δώσει το “παρών” το Σαββατοκύριακο, στην προσπάθεια της Εθνκής ομάδας τένις, να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DAVIS CUP.

Η παρουσία του Τσιτσιπά, είναι μαγνήτης, για το κοινό του Ηρακλείου και της Κρήτης, αλλά δυστυχώς λόγω covid-19, περίπου 500 φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, που θα γίνουν στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH, στη Χερσόνησο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 80 ευρώ για τα παιχνίδια της κάθε μέρας (Σάββατο και Κυριακή), ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά απο το Cosmote-tv.

Αντίπαλος της Εθνικης μας, είναι η Λιθουανία και στόχος είναι να πάρει η Εθνική ομάδα, την άνοδό της στο GROUP I του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DAVIS CUP, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο και την Κρήτη, από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, με ανάθεση από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Ο Τσιτσιπάς που θα είναι το μεγάλο όπλο της Εθνικής μας, για την πρόκριση, θα αγωνιστεί σε ένα κορτ, που έχει ήδη πάρει το όνομα του, απο τον ιδιοκτήτη του Lyttos Beach Παντελή Σαπουνάκη.

Ο σπουδαίος Ελληνας τενίστας έχει αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο, στο παρελθόν ως νέος αθλητής συμμετέχοντας στα διεθνή τουρνουά μικρών ηλικιών που έχει φιλοξενήσει το LYTTOS BEACH.

Το ίδιο και ο αδερφός του, Πέτρος Τσιτσιπάς, που πλαισιώνει την Εθνική, αλλά και ο πατέρας του και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, που είναι ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας, τένις.

Την Εθνική ομάδα συμπληρώνουν ο Ηρακλειώτης τενίστας Μιχάλης Περβολαράκης, ο Μάρκος Καλοβελώνης, ο Αλέξανδρο Σκορίλας, ενώ προπονητής είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ