Χ. Μαμουλάκης: Δικαίωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τον ΦΠΑ

Για δικαίωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Οδηγία 547 του 2022 και την έντονη προειδοποίηση (warning) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μη συμμόρφωση της χώρας μας στη μείωση του ΦΠΑ.

 

«Η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έρχεται να δικαιώσει ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα υπόλοιπα κόμματα που ζητούσαν επιτακτικά την εν λόγω μείωση και μάλιστα προειδοποιεί ότι αν δεν συμμορφωθεί η χώρα μας, το επόμενο διάστημα θα έρθει πρόστιμο», υπογραμμίζει ο Χάρης Μαμουλάκης επισημαίνοντας ότι: «Τα πράγματα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν φτάσει στο μη παρέκει, τόσο ως προς τα ζητήματα του Κράτους Δικαίου, όσο και στα θέματα της Οικονομίας. Ζητούσαμε λοιπόν και ζητάμε πλέον πιο επιτακτικά από ποτέ, την άμεση μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, αλλά και γενικότερα στα είδη τα οποία έχει ανάγκη ο πολίτης.».

Προηγούμενο

Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης του ΠΑΓΝΗ: Ολοένα και περισσότεροι οι ασθενείς που... πονούν

Επόμενο

Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα επενδύσει 200 δισ. ευρώ στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης για την αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση “Στεροβύζι” της Τ.Κ. Εμπάρου με στόχο την κάλυψη των αναγκών άρδευσης

Τη σύμβαση για το έργο: «Αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση “Στεροβύζι” της Τ.Κ. Εμπάρου για την κάλυψη αναγκών…