Μπήκε σε ρυθμούς… Βόλου

Πρέπει να διαβάσετε

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο αγώνας με τον Βόλο την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:15 για την 12η αγωνιστική της Super League, είναι πλέον στο επίκεντρο για τον ΟΦΗ, με την προετοιμασία να ξεκινά με τα γνωστά προβλήματα και απουσίες.

Με τον Άντριαν Ριέρα να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Βόλο την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:15, αναμέτρηση η οποία ανοίγει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέβαζε ρυθμούς στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του Νταμπράουσκας για το ματς με τον Βόλο, σε αντίθεση με τους Μπάκιτς και Τοράλ οι οποίοι μαζί με τον επίσης τραυματία Θεοδοσουλάκη και τον τιμωρημένο Βούρο, είναι οι δεδομένοι απόντες από τον αγώνα της Παρασκευής.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναγκαστικά θα περιμένει να ενσωματωθούν στην ομάδα και οι διεθνείς οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Καρώ ξεκίνησε βασικός στον νικηφόρο 1-0 φιλικό αγώνα της Κύπρου με τη Λιθουανία, ενώ στο αρχικό σχήμα της Ισλανδίας ήταν και ο Θοράρινσον ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς με την Πορτογαλία, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα 2-0.

Ο Καρώ μάλιστα μαζί με τον Αμπάντα εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, όπως και ο Γκλάζερ που δεν αγωνίστηκε με τα Γιάννινα λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του Ισραήλ.

Όπως στις προηγούμενες προπονήσεις, έτσι και στην πρώτη ενόψει Βόλου, συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 Χότζα, Φαϊτάκης, Ζαχαριουδάκης και Πιστικός. Με την επιστροφή και των διεθνών, θα κορυφώσει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Βόλο, στον οποίο η ανάγκη επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα