Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

«Μπαμπά μας σκοτώνουν» – Το ανατριχιαστικό τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης μετά την επίθεση της Χαμάς

Πρέπει να διαβάσετε

Το συγκλονιστικό τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με την 21χρονη κόρη του Μάγια, η οποία ήταν στο φεστιβάλ μουσικής στο οποίο σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι από τη Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας της, Ιλάν Ρεγκέβ.

«Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η νεαρή Ισραηληνική που ήταν στο φεστιβάλ με τον 18χρονο αδερφό της.

Ο πατέρας της, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ακούγεται στο τηλεφώνημα να ζητά από την κόρη του να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν ενώ παράλληλα της λέει «έρχομαι».

Δείτε το βίντεο του CNN με το τελευταίο τηλεφώνημα της Μάγια:

Η 21χρονη φέρεται να πρόλαβε να στείλει και ένα μήνυμα στην μητέρα της, Μιρίτ, πριν το μακελειό στο φεστιβάλ στο οποίο έλεγε «σε αγαπάω».

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στην οικογένειά της νεαρής κοπέλας για το αν είναι ζωντανή ενώ για τον αδερφό της φίλος έστειλε στον πατέρα του ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ζωντανός. «Πιστεύω ότι είναι ζωντανός, δεν ξέρω αλλά δεν φαίνεται να σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς» είπε ο πατέρας του.

itai
H φωτογραφία του Ιτάι που έστειλαν στον πατέρα του

Όπως εξήγησαν οι γονείς των δύο παιδιών, έδωσαν στη δημοσιότητα το τηλεφώνημα επειδη θέλουν ο κόσμος «να γνωρίζει».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα