Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
23.9 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Αυτοί είναι οι νικητές του 2ου Διαγωνισμού Ηλεκτροσυγκόλλησης των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της σχολής στην Ικάρου και Αρχιμήδους 1 στη Νέα Αλικαρνασσό στο χώρο των εργαστηρίων Ηλεκτροσυγκόλλησης.

Νικήτρια ομάδα έπειτα από την βαθμολογία της Επιτροπής Αξιολόγησης αναδείχτηκε η Ομάδα Α που αποτελούνταν από τους: Αναγνωστάκη Μαρίνο, Κοκολάκη Νικόλαο και Συλλιγαρδάκη Εμμανουήλ, οι οποίοι κέδρισαν το έπαθλο της δεκαπενθήμερης μετεκπαίδευσης τους στο Dussedorf της Γερμανίας.

Σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος των Τεχνικών Σχολών κ. Γρηγόρης Αβραάμ ανέφερε ότι “o στόχος του διαγωνισμού και βασικό αντικείμενο αυτής της συνάντησης είναι να προωθήσει το θεσμό της εφαρμοσμένης Ηλεκτροσυγκόλλησης στην Ελλάδα και να αναδείξει και να υποστηρίξει τους ταλαντούχους ηλεκτροσυγκολλητές προσφέροντάς τους περαιτέρω εξειδίκευση και επιμόρφωση.”

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους. Επίσης ευχαριστούμε πολύ και όσους βοήθησαν στην οργάνωση και την άρτια διαδικασία του Διαγωνισμού καθώς και τους εκπρόσωπους των φορέων που συμμετείχαν στην απονομή του. Ραντεβού τον επόμενο χρόνο στο Τρίτο Διαγωνισμό Ηλεκτροσυγκόλλησης», αναφέρει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Διευθυντής των Τεχνικών Σχολών, Μιχάλης Καθαράκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα