Δύο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή την Πέμπτη σε παραλίες των Χανίων ενώ ακόμη ένας άνδρας κινδύνεψε να πνιγεί.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Κισσάμου, με τον Αστυφύλακη Γιάννη Μουντάκη, ο οποίος ευρισκόμενος σε υπηρεσία, να σώζει από βέβαιο πνιγμό τον εν λόγω άνδρα.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, η οποία συγχαίρει το μέλος της και τονίζει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί δημοσίως τον Αστυφύλακα ΜΟΥΝΤΑΚΗ Ιωάννη, υπηρετών στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφός και μέλος της Ένωσής μας, ευρισκόμενος σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, λαμβάνοντας γνώση περιστατικών πνιγμών σε παραλίες της Κισάμου, δεν έχασε στιγμή μέχρι να προσεγγίσει το σημείο.

Μη χάνοντας καθόλου χρόνο, ο οποίος κρίθηκε πολύτιμος, κατάφερε να διασώσει αλλοδαπό ο οποίος πνιγόταν, βγάζοντάς τον άμεσα από τη θάλασσα.

Ο συνάδελφός μας ενήργησε όπως ενεργούν οι συνάδελφοί μας στο σύνολό τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον επικίνδυνο χαρακτήρα του επαγγέλματός μας!

Εμείς το γνωρίζουμε…οι Κυβερνώντες λαμβάνουν; Ή μήπως στα συμπτώματα Covid-19 προβλέπεται και μερική απώλεια ακοής;»