Άρτα – Δικηγόρος 37χρονου: «Οι γονείς του βρέφους παραμένουν μαζί γιατί υπάρχει αγάπη»

Πρέπει να διαβάσετε

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή ξεχασμένο για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, μίλησε ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης, στο MEGA.

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία για το άτυχο μωρό, ο κ. Λαμπράκης ανέφερε πως οι γονείς θα πήγαιναν μαζί στην εκκλησία: «Ένα παιδί που έφερε στον κόσμο το παιδί του, το έχασε. Και οι δύο είναι μαζί αυτή τη στιγμή και πηγαίνουν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο στο μωρό. Δεν πρέπει να καλύψετε τη τελετή και όποιος πάει για να την καλύψει θα δημιουργήσει πρόβλημα», ανέφρε αρχικά.

Όσο για την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας, υπό όρους, είπε: «Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο εξόδου από τη χώρα. Αυτό πάει να πει πως έβαλαν τις σωστές βάσεις στην κατηγορία παρά την ποινική δίωξη. Η διαδικασία θα διαρκέσει 2-3 μήνες και θα πρέπει να καταθέσει και η μητέρα. Έχουμε ζητήσει και μία πραγματογνωμοσύνη για το γιατί μπλόκαρε το μυαλό του. Εμείς καταθέσαμε αλλά η επιστήμη θα εξηγήσει εάν μπορεί να μπει στο φάσμα του συνδρόμου του ξεχασμένου μωρού. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως η πρόταση της εισαγγελέως θα είναι από αμέλεια».

Τέλος είπε ότι δεν γνώριζε πριν από το τραγικό συμβάν τον πατέρα και τονίζει ότι το ζευγάρι θα παραμέινει ενωμένο: «Τον πατέρα δεν τον γνώριζα αλλά μου τον σύστησε ο αδελφός της γυναίκας του. Όλοι είναι μία οικογένεια και όσα ακούστηκαν για την ένταση ήταν από την αλλαγή των συναισθημάτων. Το ζευγάρι είναι μαζί γιατί υπάρχει αγάπη».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα