Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Θέλαμε να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ» – Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ εξελίσσεται με μια υπόθεση αρπαγής βρέφους στο Αιγάλεω, με δύο άτομα να κατηγορούνται πως το πήραν από τη μητέρα για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, ενώ αναζητείται και ο πατέρας.

Η αρπαγή φέρεται να είχε ξεκινήσει από πολυκατοικία στο Βοτανικό. Οι δύο άντρες επισκέφθηκαν στο διαμέρισμά της 31ετών μητέρας, με καταγωγή από την Αλβανία.

Στη συνέχεια μπήκαν σε ταξί και πήγαν με το 8 μηνών μωρό στον σταθμό του μετρό έξω από το δημαρχείο στο Αιγάλεω, όπου θα συναντούσαν μία γυναίκα η οποία στη θέα των δημοτικών αστυνομικών εξαφανίστηκε.

«Το κρατούσε περίεργα το βρέφος, πάνω τα ποδαράκια, κάτω το κεφάλι, μες στον ήλιο. Τους ρωτήσαμε αν είναι δικό τους, μας είπαν όχι» δήλωσε η δημοτική αστυνομικός που υποψιάστηκε τους δύο άνδρες.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες και τους οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω. Εκεί αρχικά φέρεται να ομολόγησαν το κίνητρο της πράξης τους.

«Πήραμε το παιδί από τη μητέρα του, με σκοπό να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ» είπε ο ένας κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια όμως οι κατηγορούμενοι είπαν πως δεν ήθελαν να πουλήσουν το μωρό αλλά απλά να το βγάλουν μια βόλτα.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους η μητέρα του βρέφους κλήθηκε από τους αστυνομικούς και πήγε στο τμήμα.

«Δεν το έδωσα εγώ. Το πήρανε μόνοι τους. Και οι δύο είναι φίλοι μου και ήταν σπίτι μου όταν μπήκα να κάνω μπάνιο. Όταν βγήκα από το μπάνιο νόμιζα ότι το μωρό κοιμόταν. Με πήρε τηλέφωνο από την αστυνομία ο ένας κατηγορούμενος και μου είπε να πάω στο Τμήμα» ανέφερε η ίδια.
Την Παρασκευή το πρωί οι συλληφθέντες θα απολογηθούν στον ανακριτή.

 Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Σημαντικό πρόσωπο στην υπόθεση της αρπαγής του βρέφους θεωρείται και ο πατέρας του που ζει σε άλλη πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν ακόμη και το ενδεχόμενο οι δυο νεαροί Ελληνικής καταγωγής 30 και 33 ετών να ανήκουν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών αν και τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι αρχικά είπαν στους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας ότι ήθελαν να πουλήσουν το μωρό έναντι 50.000 ευρώ καθώς το τίμημα είναι πολύ υψηλό.

Η μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έχει άλλα τέσσερα παιδιά τα οποία ζουν με τον πατέρα τους στο Βόλο.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα