Η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με την Anderlecht

Πρέπει να διαβάσετε

Με τον Jon Toral να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΟΦΗ για το αυριανό (3/12, 19:00) διεθνές φιλικό με την RSC Anderlecht, στο πλαίσιο του Cretan training Camp.

Η προπόνηση της Παρασκευής (2/12) περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και στατικές φάσεις.

Ο Luis Perea δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ενώ επίσης δε συμμετείχε στην προπόνηση ο Gudmundur Thorarinsson λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού, με την κατάσταση και των δύο να επανεκτιμάται τις επόμενες μέρες. Εκτός προγράμματος έμεινε και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Ο Miguel Guerrero ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Οι Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Juan Neira.

Η αποστολή που επέλεξε ο Βάλντας Νταμπράουσκας για το φιλικό με τους Βέλγους, οι οποίοι αυτές τις μέρες προπονούνται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, αποτελείται από τους:

Μανδά, Stevens, Larsson, Μαρινάκη, Μπαλογιάννη, Yohou, Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη, Samer Al Mohaimed, Mellado, Diousse, Στάικο, Μπουζούκη, Dju, Αποστολάκη, Kamau, Dicko, Bifouma, Fallatah.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα