Μια μεγάλη αποκάλυψη για το σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο του Αι Γιάννη, έκανε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 και στον Γιώργο Κορτσιδάκη, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς.

Παρα το γεγονός ότι το μεγάλο αυτό έργο φαινόταν να μπαίνει στο …συρτάρι, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, διέψευσε τα σενάρια αυτά, κάνοντας μάλιστα λόγο για απόφαση της δημοτικής αρχής, να προχωρήσει άμεσα σε προκαταρκτική μελέτη του έργου και να διεκδικήσει χρηματοδότηση απο την Πολιτεία, σε διαφορετική περίπτωση να προχωρήσει ο δήμος Ηρακλείου με ίδια μέσα, για την ολοκλήρωση!

Οπως ανέφερε ο Κώστας Βαρδαβάς, το οικόπεδο 15 στρεμμάτων στον Αι Γιάννη, έχει ήδη, ξεκαθαριστεί, όπως και κάποιες αποζημιώσεις σε ιδιοκτήτες, η έκταση είναι άρτια και οικοδομήσιμη, ενώ έχει λυθεί και το θέμα της προσβασιμότητας της αθλητικής εγκατάστασης.

Ετσι, μετά την πρόσφατη εξαγγελία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την αναβάθμιση του υφιστάμενου κολυμβητηρίου, με ένα κονδύλι 12 εκ. ευρώ, ο δήμος Ηρακλείου, προχωρά και το μεγάλο κλειστό κολυμβητήριο, που οραματίζεται στην περιοχή του Αι Γιάννη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ