Από τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη ο Στ. Κασσελάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Τελευταία ενημέρωση: 13:00

Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο πενθήμερης περιοδείας του στο νησί.

Πρώτος σταθμός του Στέφανου Κασσελάκη τα Χανιά και συγκεκριμένα τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, όπου έφτασε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

«Μετά το φανταρικό μου αρχίζουμε από την Κρήτη, από εκεί που πρέπει να αρχίσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας την ιδιαίτερη συγκίνησή του που βρίσκεται ξανά στον τόπο του, «στον τόπο που αγαπάω κι από τον οποίο ξεκινήσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι τον περασμένο Αύγουστο».

Ο κ. Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή επικρατείας και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη και τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη, είχε συνάντηση με στελέχη του κόμματος.

Η πρόεδρος της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Χίνου, καλωσόρισε τον κ. Κασσελάκη μιλώντας για «έναρξη της προοδευτικής αντεπίθεσης».

Στον χαιρετισμό του στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης τόνισε:

 «Ευχαριστώ που ήρθατε. Με μεγάλη τιμή και συγκίνηση είμαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου με τους ανθρώπους που αγαπάω με τους οποίους αρχίσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι πριν από έξι μήνες. Την τελευταία φορά, πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου, ήμουνα εδώ τον Ιούνιο μου τον Αλέξη. Τότε που ήτανε δύσκολες οι εποχές, το αποτέλεσμα ήτανε προδιαγεγραμμένο και θυμάμαι ότι ακόμα και τότε υπήρχε εδώ πέρα μεγάλη αγάπη στα Χανιά για τον ΣΥΡΙΖΑ και το προοδευτικό κόσμο και νομίζω ότι έκτοτε έχουμε περάσει από διάφορα στάδια και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχτεί και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ποιο συμπαγής από  ποτέ, είναι ανανεωμένος και το ιδεολογικό του στίγμα είναι ξεκάθαρο.

Άρα λοιπόν αρχίζουμε την εκστρατεία μας για τις ευρωεκλογές πρώτον με μία καινοτόμα διαδικασία με τα προοδευτικά ψηφοδέλτιά μας το οποίο άλλο ακόμα δεν τολμάει να το κάνει, μόνο εμείς αφήνουμε στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να συνεισφέρουν, να επιλέξουν εκείνοι και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του. Να επιλέξουν τα μέλη τους ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν, τους πρεσβεύουν και σε επίπεδο επικράτειας και βεβαίως μετά στις Βρυξέλλες και δεύτερον μετά το φανταρικό μου αρχίζουμε από την Κρήτη εκεί που πρέπει να αρχίσουμε! Και θα πάμε πολύ καλά!».

Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί βόλτα στην πόλη των Χανίων όπου συνομιλεί με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Στις 15:30 θα μεταβεί στο γήπεδο των Περιβολίων όπου θα παρακολουθήσει μέρος του ποδοσφαιρικού αγώνα Χανιά-Καλλιθέα.

Στις 17.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο μουσείο Τυπογραφίας στο Βιομηχανικό Πάρκο.

Το βράδυ στις 20.00 θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο τέλος της οδού Μουσούρων (Κάτωλας).

Αύριο, Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο, ενώ το Σάββατο αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο και την Κυριακή στο Λασίθι.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα