Απνευστί… Παναιτωλικός

Πρέπει να διαβάσετε

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τη δεύτερη από τις τρεις που έχει μέσα σε δέκα ημέρες, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ που αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Ατρόμητο και την πρώτη απώλεια βαθμών στην έδρα του. Τα προβλήματα δεν λείπουν για έναν ακόμα αγώνα, καθώς ο Χριστογεώργος αναμένεται να είναι και πάλι απόντας, όπως και οι Ριέρα και Ντίκο.

Δεν υπάρχει χρόνος στον ΟΦΗ για εσωστρέφεια μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με τον Ατρόμητο που ήταν και η πρώτη εντός έδρας, καθώς ακολουθεί άμεσα ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Κόντρα στον Ατρόμητο ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές, της οποίες δεν εκμεταλλεύθηκε δεόντως μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, ενώ παράλληλα δεν απέφυγε και πάλι τα λάθη στην αμυντική λειτουργία, απόρροια των οποίων ήταν το τέρμα του Γιουμπιτάνα στο 86′ που έδωσε τον βαθμό στους Περιστεριώτες.

Κρατώντας τα θετικά, αλλά με επιτακτική ανάγκη διόρθωσης των αρνητικών, άπαντες στην κρητική ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό, αγώνα στον οποίο ο ΟΦΗ θα ζητήσει τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Και σε αυτό το παιχνίδι ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς ο Χριστογεώργος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και μαζί με τους δεδομένους απόντες Ντίκο και Ριέρα θα είναι οι τρεις των οποίων θα στερηθεί τις υπηρεσίες ο Νταμπράουσκας.

Στον αντίποδα είναι η κατάσταση του Φελίπε, ο τραυματισμός του οποίου το Σάββατο δεν ήταν σοβαρός και αναμένεται να είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του ΟΦΗ επέστρεψε ο Ηλίας Σημαντηράκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα