Απίστευτη κτηνωδία στο Ηράκλειο: Αφαίρεσε τα μάτια σκύλου και τον εγκατέλειψε (εικόνες)

Η απόλυτη φρίκη από άτομο που σίγουρα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και που ίσως να κυκλοφορεί ανάμεσά μας χωρίς να το γνωρίζουμε.

Αυτό το χαρακτηρισμό δίνουν όλοι όσοι είδαν το άτυχο ημίαιμο κυνηγόσκυλο που του έβγαλαν τα μάτια και το άφησαν να περιφέρεται σήμερα το πρωί σε παράδρομο της εθνικής στη διακλάδωση του ΙΤΕ με την Τύλισο. Το σκυλάκι 6 με εφτά μηνών εντόπισε το πρωί μια εθελόντρια και το μετέφερε στο κτηνιατρείο του κ. Γιώργου Πιπεράκη στο Ηράκλειο, ο οποίος προχώρησε σε επέμβαση για τη σωτηρία και την περιποίηση του ζώου.

Ο κ. Πιπεράκης ανέφερε ότι η εθελόντρια το είδε να περπατάει έχοντας μόνο ένα σκοινί στο λαιμό του. «Δεν είχε τσιπάκι, είχε τσιπούρια, δεν είχε στειρωθεί. Είναι σε καλή θρεπτική κατάσταση. Η εικόνα που έχω είναι ότι του έβαλαν αιχμηρό αντικείμενο στα μάτια και το έσκισαν πριν από περίπου 72 ώρες. Καθαρίσαμε τα σκουλήκια που είχε και το σκυλάκι θα παραμείνει στο ιατρείο μήπως ευαισθητοποιηθεί κάποιος και θέλει να το αποκτήσει και το φροντίσει» ανέφερε ο ίδιος.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα