Απήχθησαν οι γονείς του Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ – Σώθηκε η μητέρα του, αγνοείται ο πατέρας του

Πρέπει να διαβάσετε

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Αγγλία, καθώς ολοκληρώθηκαν τα παράθυρα των εθνικών ομάδων, ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός της Λίβερπουλ Λούις Ντίαζ υπέστη πραγματικό σοκ.

Το βράδυ του Σαββάτου ομάδα ενόπλων που επέβαιναν σε μηχανάκια ακινητοποίησαν το όχημα των γονιών του και τους απήγαγαν. Λίγο αργότερα πάντως οι πληροφορίες διαφοροποιήθηκαν και είναι πιθανό η απαγωγή να έχει πραγματοποιηθεί από έναν μόνο ένοπλο που όντως επέβαινε σε μηχανή.

Όλα αυτά συνέβησαν στην γενέτειρα του, το Μπαράνκας, μια πόλη στη βόρεια Κολομβία και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.

Μία ώρα αργότερα οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να απελευθερώσουν τη μητέρα του ποδοσφαιριστή χωρίς να γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το που βρέθηκε.

Η Σιλένις Μαρουλάντα βρέθηκε στο πλευρό των συγγενών της ωστόσο μόνο ανακουφισμένη δεν έδειχνε καθώς ο σύζυγος της, Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, παρά τις προσπάθειες των αρχών δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Έρευνες

Μαζί της πάντως επικοινώνησε ο αρχηγός της αστυνομίας στρατηγός Σαλαμάνκα διαβεβαιώνοντας την ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να απελευθερώσουν και τον άνδρα της.

Επικοινωνία Σαλαμάνκα με τη μητέρα

Μάλιστα οι αρχές πριν από λίγες ώρες έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα βίντεο όπου φαίνεται το αμάξι των γονιών του ποδοσφαιριστή να ακολουθείτε από μηχανές που εμπλέκονται στην απαγωγή.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα