Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

“Απαγορεύονται πανό και διακριτικά ομάδων”

Πρέπει να διαβάσετε

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των θεατών, αλλά παράλληλα και πως απαγορεύονται πανό και διακριτικά ομάδων στο Final 8 Κυπέλλου μπάσκετ, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ τονίζει: “Το τζάμπολ του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα γίνει στις 15/2 και θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τον ΟΠΑΠ τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Οι φίλαθλοι και η παρουσία τους είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ και η αστυνομία παρακαλούν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00, δύο ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση.

Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο και με επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την αστυνομία.

Επίσης, απαγορεύεται η ανάρτηση οποιοδήποτε πανό καθώς και διακριτικά ομάδων. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα