Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου από το θάνατο του 43χρονου Γιώργου Λιακάκη, που κατέληξε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Βαρύ πένθος και στην Τηλεόραση CRETA, όπου ο Γιώργος εργαζόταν επί χρόνια ως εικονολήπτης, ενώ τα τελευταία χρόνια συνέχιζε να συνεργάζεται με το μέσο σε πολλές παραγωγές.

Στα πρώτα του βήματα ως εικονολήπτης πίσω από την κάμερα του CRETA

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Τηλεόρασης CRETA με ανακοίνωσή τους απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου, αποχεραιτώντας παράλληλα τον καλό συνεργάτη και φίλο.

Στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής της Τηλεόρασης CRETA “Υes I Do”. Μαζί με τον Μάνο Τσιριγωτάκη, τον Κώστα Αντωνακάκη, την Χρύσα Διλβόη και φυσικά την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου

Η ανακοίνωση:

«Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγες τόσο νωρίς από κοντά μας.

Εργάστηκες δίπλα μας για χρόνια, υπήρξες συνεργάτης μα πάνω απ΄ όλα φίλος. Ο επαγγελματισμός σου ήταν εκείνος που σε έκανε πολύτιμο συνεργάτη μα η αστείρευτη αισιοδοξία σου, η καλοσύνη σου είναι εκείνα που χρωμάτιζαν τις ώρες εργασίας, εκείνα που σε έκαναν φίλο για τον κάθε έναν από εμάς.

Η φυγή σου ήταν για όλους μας ένα ισχυρό πλήγμα, μια υπενθύμιση πως ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, μα και μια επιβεβαίωση που κανείς μας δεν ήθελε να λάβει, αυτή που θέλει και τους πιο δυνατούς ανθρώπους να λυγίζουν μπροστά στον ιό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια σου. Ειρήνη να έχεις δύναμη.

Αγαπημένε Γιώργο αντίο, θα σε θυμόμαστε πάντα…».

Μέσα στο van της εταιρίας που είχε δημιουργήσει ο Γιώργος τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τους συνεργάτες του Γ. Μακάκη και Γ. Ζηδιανάκη πριν από την μετάδοση αγώνα του μπασκετικού ΟΦΗ για λογαριασμό της Τηλεόρασης CRETA

Μέσα στο van, στην μετάδοση αγώνων της Εθνικής Ελλάδος στα Δυο Αοράκια για λογαριασμό της Τηλεόρασης CRETA