Αντί για χριστουγεννιάτικα λαμπάκια άναψαν πινακίδα… «Χριστός Ανέστη»

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη φωταγώγηση των δέντρων και του γιορτινού διάκοσμου μπήκαν και τα Γιαννιτσά αλλά με μία… διαφορετική προσέγγιση.

Σε φωτογραφία από τη Μητρόπολη Γιαννιτσών που κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, αντί για το αναμενόμενο χριστουγεννιάτικο μήνυμα εμφανίστηκε ένα… πασχαλινό.

Στη Μητρόπολη άναψε μια φωτεινή πινακίδα με το μήνυμα «Χριστός Ανέστη», προκαλώντας γέλια και έκπληξη σε όσους βρέθηκαν από το σημείο.

Η φωτογραφία, που έγινε σύντομα viral στο διαδίκτυο, καταγράφει το αστείο λάθος του ηλεκτρολόγου, ο οποίος –είτε από βιασύνη είτε από… επαγγελματική συνήθεια– συνέδεσε τα πασχαλινά φωτάκια αντί για τα χριστουγεννιάτικα. Το μπέρδεμα διορθώθηκε άμεσα και στη θέση του τοποθετήθηκε ο κατάλληλος χριστουγεννιάτικος φωτισμός.

 

Προηγούμενο

Το Μπλε Τζαμί επισκέφθηκε ο Πάπας - Έβγαλε τα παπούτσια του αλλά δεν προσευχήθηκε

Επόμενο

Ένα διαφορετικό ματς στο Ηράκλειο με κύπελλο την ανθρωπιά - Φωτογραφίες

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα