Αντέλ: Η χαρά της όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Ντουέιν Τζόνσον στα Grammy 2023

Η Αντέλ έδωσε το παρών στα βραβεία Grammy 2023, όμως φαίνεται πως παραπάνω χαρά από την βράβευσή της της έδωσε η γνωριμία της με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Στην τραγουδίστρια απονεμήθηκε το βραβείο της «Καλύτερης ποπ σόλο εμφάνισης». Κατά τον εναρκτήριο λόγο του, ο παρουσιαστής της βραδιάς, Τρέβορ Νόα, δήλωσε απευθυνόμενος σε εκείνη: «Το πρόσωπο που η Αντέλ ήθελε πάντα να γνωρίσει είναι ο Ντουέιν Τζόνσον. Ανακάλυψα μάλιστα, πως κι αυτός είναι μεγάλος θαυμαστής σου».

Η Αντέλ όπως ήταν φυσικό, ενθουσιάστηκε και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και τη συγκίνησή της, όταν δέχτηκε μια μεγάλη αγκαλιά από τον πρώην επαγγελματία παλαιστή και νυν ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ο Ντουέιν Τζόνσον κατευθύνθηκε προς το τραπέζι της, με την ίδια να ξεσπά σε γέλια και να κοκκινίζει.

«Εσείς οι δύο γνωριστείτε, εγώ πρέπει να συνεχίσω την παρουσίαση» είπε ο παρουσιαστής χιουμοριστικά.

Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που συναντούσε τον Ντουέιν Τζόνσον από κοντά «θα έκλαιγε πραγματικά».

«Ήμουν η μεγαλύτερή του θαυμάστρια, την εποχή που ήταν παλαιστής. Μου είχε στείλει λουλούδια σε μια συναυλία και κυριολεκτικά, είχα πέσει από την καρέκλα μου», είχε δηλώσει στη Νίκι ντε Τζάγκερ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα