Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.3 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες

Πρέπει να διαβάσετε

Εντυπωσιακό, προσβάσιμο σε ΑμεΑ, αλλά και «πράσινο» είναι το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX που ξεκίνησε την λειτουργία του στις Πατέλες, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπαντουβά, Ξυλούρη και Μουσών.

Πρόκειται για το 41ο σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.250 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει 55 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων για την άνεση και την ευκολία κάθε επισκέπτη, αλλά και 4 θέσεις φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων. Εκεί θα βρείτε 14.000 κωδικούς προϊόντων, 5.000 εκ των οποίων με μοναδικές προσφορές έως 50% ή 1+1, όλα τα φρέσκα προϊόντα σε μια στάση με την εγγύηση ποιότητας των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνο και σημεία πώλησης  φρέσκων ξηρών καρπών και φρεσκοψημένου κοτόπουλου! Επιπλέον, οι 40 εργαζόμενοι του καταστήματος είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο, ενώ τα 6 ταμεία δεν θα σας καθυστερήσουν λεπτό.

Η διευθύνων σύμβουλος των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ανέφερε πως υπάρχουν στο κατάστημα φορτιστές ηλεκτροκίνησης και όλα τα ενεργειακά μέσα για ένα κατάστημα με το ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί μετά από 42 χρόνια λειτουργίας είναι το νέο μας πόνημα. Φιλοδοξούμε να γίνουμε πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχή, το κατάστημα μας έχει δημιουργήσει πάνω από 40 θέσεις εργασίας και μαζί με τους υπόλοιπους 1.500 εργαζόμενους στην εταιρία, νιώθουμε ότι είμαστε η μεγαλύτερη και η πιο συνεκτική οικογένεια στην Κρήτη. Στόχος μας είναι μην λείψει το χαμόγελο από τα χείλη κανενός Κρητικού και στις δύσκολες συνθήκες να είμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται και να κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε κάθε μέρα το καλύτερο» τόνισε η κα. Χαλκιαδάκη.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης Μιχάλης Τζαγκαράκης εξέφρασε την συγκίνηση του για το 41ο κατάστημα στις Πατέλες, το οποίο προορίζεται για όλους τους Ηρακλειώτες και όχι μόνο! «Είναι χαρά μας γιατί είναι ένα νέο υπερσύγχρονο και πράσινο κατάστημα, αφού είναι χαρακτηρισμένο ενεργειακής κλάσης Α, αυτό σημαίνει ότι έχουμε φροντίσει να έχει χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Υπάρχει φωτοβολταϊκό πάρκο στην οροφή και έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μειώσουμε αρκετά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Ο κ. Τζαγκαράκης επεσήμανε πως υπάρχουν 40 εργαζόμενοι στο κατάστημα για να εξυπηρετούν και να κάνουν το ταξίδι του καταναλωτή όσο καλύτερο και ευκολότερο γίνεται. «Σε μια στάση ο καταναλωτής μπορεί να τα βρει όλα, γιατί σε 1.250 τετραγωνικά εμπορικών χώρων, υπάρχουν πάνω από 14 χιλ. κωδικοί, φρέσκα φρούτα, μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνος και όλα αυτά μαζί με μια επίσκεψη, ο καταναλωτής μπορεί να τα γευτεί και να τα απολαύσει. Είναι γεμάτο προσφορές το κατάστημα, υπάρχουν πάνω από 5 χιλ. προϊόντα σε προσφορά οπότε στην δύσκολη αυτή συγκυρία ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από αυτό». 

Κλείνοντας, σημείωσε πως υπάρχουν 55 θέσεις στάθμευσης στο κατάστημα με την ελπίδα, «να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα υπέροχο αγοραστικό ταξίδι».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα