Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
17.2 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Άνοιξε ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά

Πρέπει να διαβάσετε

Δόθηκε στην κυκλοφορία, μετά από επτά μήνες, ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά.

Στον δρόμο που είχε υποστεί μεγάλη καθίζηση, στις 8 Μαρτίου, έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να είναι εφικτό να δοθεί ξανά με ασφάλεια στην κυκλοφορία.

Λίγο μετά τις 12:00 ο δρόμος άνοιξε και πάλι, παρουσία στελεχών του ΟΑΚ και της Τροχαίας Ηρακλείου.

«Έχουμε ολοκληρώσει ότι έπρεπε να κάνουμε προκειμένου να δώσουμε το δρόμο στην κυκλοφορία, με ασφάλεια», δήλωσε στο Creta24 o διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκης.

Οι εργασίες παραπλεύρως του δρόμου θα συνεχιστούν για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμα. 

Όσα δήλωσε ο κ. Αγαπάκης στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και στην Μίρκα Οικονομοπούλου:

Η ταλαιπωρία που υπέστησαν όλους αυτούς τους μήνες οι κάτοικοι της Μεσαράς ήτα μεγάλη, ενώ δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για το κλείσιμο του δρόμου. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και την Μαρία Μπινιχάκη ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, η απαγόρευση κυκλοφορίας στον βασικό άξονα σύνδεσης του Ηρακλείου με τη Μεσαρά «στοίχησε» ειδικά στο κομμάτι του εσωτερικού τουρισμού, αφού τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι της πόλης επέλεγαν τις παραλίες του νότου δίνοντας έτσι και «ανάσα» στην τοπική αγορά.

Ο κ. Νικολιδάκης τόνισε πως οι εργασίες πρέπει να συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς ειδικά στα προβληματικά σημεία ώστε να μην παρουσιαστούν αντίστοιχα προβλήματα και τον φετινό χειμώνα.

Ακούστε όσα είπε στον ΣΚΑΪ Κρήτης ο δήμαρχος Φαιστού:

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα