Ανοιχτή Συζήτηση και Παρουσίαση Πλατφόρμας Συμμετοχικής Δημοκρατίας “λόκαλwatch”

Πρέπει να διαβάσετε

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Ψηφιακή Πλατφόρμα Συμμετοχικής Δημοκρατίας – λόκαλwatch», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Active Citizens Fund στην Ελλάδα”, το Vouliwatch με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και του Α.Ο.Τ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α.Ε σας προσκαλούμε στην Ανοιχτή Συζήτηση – Παρουσίαση Πλατφόρμας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Ιουνίου στις 12.30 – 14.00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Διευθυντής του Vouliwatch, Στέφανος Λουκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης, και ο Γενικός Διευθυντής ΑΟΤΑ Ηράκλειο Α.Ε, Κώστας Μοχιανάκης.

Η πολιτική συμμετοχή και η εποπτεία των εκλεγμένων αντιπροσώπων και αρχών από τους πολίτες είναι θεμελιώδεις αρχές για μια στέρεη, δίκαιη και πραγματικά ανοιχτή δημοκρατία.

Στόχος του έργου “λόκαλwatch” είναι η διαδικτυακή, καινοτόμα πλατφόρμα και τα συμμετοχικά της εργαλεία, στα πρότυπα του Vouliwatch, να λειτουργήσει σαν γέφυρα επικοινωνίας, ελέγχου και συμμετοχής ανάμεσα στους/τις δημότες και τον Δήμο Ηρακλείου και να προωθήσει την έννοια των ενεργών πολιτών και των ανοιχτών Δήμων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

12.30 – 12.40

Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου • Χαιρετισμός

12.40 – 13.10

Στέφανος Λουκόπουλος, Διευθυντής Vouliwatch • Παρουσίαση Localwatch και Εργαλείων Πλατφόρμας

13.10 – 13.30

Κώστας Μοχιανάκης, Γενικός Διευθυντής ΑΟΤΑ Ηράκλειο ΑΕ • Δημοκρατική Συμμετοχή και Ανοιχτότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

13.30 – 14.00

Ερωτήσεις και Συζήτηση με το κοινό

 

* Θα προσφερθούν καφές, χυμός, κρύο τσάι και αλμυρά εδέσματα με τοπικά προϊόντα.

 

Πληροφορίες για το Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου |

Οδός Ανδρόγεω 2, Ηράκλειο Κρήτης

τηλ. 281 030 1137 | email:info@depanal.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα