Ανήμπορη ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο για τρεις ημέρες – Πώς την έσωσε γείτονάς της

Πρέπει να διαβάσετε

Το ενδιαφέρον ενός καλού γείτονα έβαλε τέλος στο μαρτύριο μιας αβοήθητης ηλικιωμένης που είχε πέσει στο μπάνιο και δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρη Καραμανώλη παρατήρησε πως το φως στο σπίτι της γιαγιάς δεν είχε ανάψει και Δευτέρα ούτε το πρωί της Τρίτης και άρχισε να ρωτά τους γείτονες εάν την είχαν δει.

Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει, ενώ επικοινώνησε με τους συγγενείς της που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Ο ίδιος ειδοποίησε αμέσως το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν άμεσα στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα, αναφέρει το lamiareport.gr.

Με μεγάλη τους χαρά διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της και ήταν ζωντανή, καθώς όλοι φοβόντουσαν για το χειρότερο.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες παρέμεινε εκεί μόνη και αβοήθητη, νηστική και μέσα στο κρύο και χάρης στο ενδιαφέρον ενός συνανθρώπου δεν πέθανε μόνη της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα