Ανήλικος φαρσέρ τηλεφώνησε για βόμβα της… 17Ν στο σχολείο του!

Πρέπει να διαβάσετε

Δεν είχε όρεξη για… μάθημα ένας 16χρονος μαθητής του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων και βρήκε τρόπο να το αποφύγει τηλεφωνώντας εκ μέρους της… 17 Νοέμβρη στην υποδιευθύντρια, στην οποία ισχυρίστηκε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο κτίριο του 6ου Λυκείου!

Το τηλεφώνημα έγινε στις 26 Απριλίου και έδινε περιθώριο μόλις δέκα λεπτών για τις υποτιθέμενες εκρήξεις. Αν και εμφανώς επρόκειτο για φάρσα, ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο οι αστυνομικοί εκκένωσαν τα δυο κτίρια και τα ερεύνησαν απ’ άκρη σ’ άκρη, χωρίς φυσικά να βρουν κάποιο ύποπτο αντικείμενο. Όταν αποδείχτηκε πως αιτία για την αναστάτωση ήταν μια κακόγουστη φάρσα, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες που οδήγησαν στον ανήλικο μαθητή, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει από το κινητό του τηλέφωνο στην εκπαιδευτικό.

Σε βάρος του 16χρονου φαρσέρ σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών και διατάραξη της λειτουργίας δημόσιου οργανισμού, που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα