Την συρμάτινη περίφραξη του υπαίθριου χώρου φύλαξης ακινητοποιημένων οχημάτων του Δήμου Δελφών παραβίασαν τρεις ανήλικοι, οι οποίοι μπήκαν στο εσωτερικό και προσπάθησαν να απομακρύνουν έναν σκύλο που βρισκόταν εκεί ρίχνοντας του πέτρες!

Στην συνέχεια, έσπασαν το παράθυρο και τις πόρτες ενός παλιού οικίσκου με σκοπό να κλέψουν ό,τι υπήρχε στα αυτοκίνητα. Όμως, ο θόρυβος που έκαναν κινητοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Ασφαλείας. Όπως διαπιστώθηκε, ο ένας δεν είχε καν εκδώσει δελτίο ταυτότητας.

Σε βάρος των τριών πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής από κοινού, η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

«Σήκωσαν» καυσόξυλα από επιχείρηση στις Σέρρες

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν το βράδυ της Τετάρτης σε μια περιοχή των Σερρών συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τρεις Έλληνες την στιγμή που φόρτωναν σε όχημα στο οποίο επέβαιναν καυσόξυλα αξίας 600 ευρώ, τα οποία άρπαξαν από τον εξωτερικό χώρο μιας επιχείρησης. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και από εκεί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ το όχημα τους κατασχέθηκε.

Πηγή: protothema.gr