Αγγλία: Μυστήριο με τους θανάτους προβάτων – Βρέθηκαν διασκορπισμένα εντόσθια σε κήπο

Πρέπει να διαβάσετε

Η αστυνομία καλεί τους αγρότες να είναι σε επιφυλακή, αφότου εντοπίστηκαν απομεινάρια οχτώ κλεμμένων προβάτων σε κήπο στο Κεντ της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Κεντ έλαβε αναφορές μεταξύ 24 και 29 Νοεμβρίου ότι τα απομεινάρια έξι προβάτων είχαν διασκορπιστεί σε έναν κήπο στο Otford Lane, στο Halstead. Αργότερα βρέθηκαν τα εντόσθια και τα δέρματα δύο ακόμη ζώων πεταμένα σε έναν λάκο στο Ovenden Road στο Sundridge. Οι αρχές προειδοποιούν τους βοσκούς να ελέγχουν συχνά τα κοπάδια τους και να αναφέρουν τυχόν ύποπτα οχήματα.

Μόλις πριν από δύο μήνες, ντόπιοι έντρομοι ανακάλυψαν ένα νεκρό πρόβατο στον ίδιο δρόμο στο Halstead.

O Clive Jones, ο οποίος βρήκε τα απομεινάρια τον Οκτώβριο δήλωσε στο Kent Online: «Τα εντόσθια ήταν μέσα σε μία σακούλα, τα πράγματα που δε θέλεις και δεν μπορείς να φανταστείς ότι κάποιος θα έκλεβε ένα πρόβατο, θα το σκότωνε και θα το διασκόρπιζε». «Η αρπαγή προβάτων που θανατώνονται με τέτοιο τρόπο, θεωρούνται για κάποιους φθηνό κρέας και είναι φριχτό».

«Κάποιοι ντόπιοι αγρότες ξέρουν ότι πρέπει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση». «Ανεξάρτητα από το αν είναι σκληρό, θα προκαλούσε τρομερό πόνο στα πρόβατα, ενώ κάπου εκεί έξω ένας βοσκός δεν έχει όλα τα ζώα του».

Σε ενημέρωση από την αστυνομία του Κεντ αναφέρθηκε ότι: «Η κλοπή τόσων προβάτων και ο τρόπος που θανατώθηκαν είναι απεχθής. Η αγροτική υπηρεσία της αστυνομίας εργάζεται ακατάπαυστα για να ταυτοποιήσει τον δράστη ή τους δράστες και να λάβει αυστηρά μέτρα σε βάρος τους».

«Το Κεντ φιλοξενεί τεράστιες αγροτικές εκτάσεις και οι αρχές δίνουν προτεραιότητα στην φύλαξη των αγροτικών κοινοτήτων και συνεργάζεται στενά με συνεργαζόμενες υπηρεσίες για να φέρει στη δικαιοσύνη το ζήτημα της υπαίθρου»

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα