Ένα ρεπορτάζ του Χάρη Λεοντάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στο Μαλεβίζι.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ κάποιοι ετοιμάζονται να «αδειάσουν» τον σημερινό δήμαρχο και σε συνεργασία με έναν από τους διεκδικητές να κατεβάσουν στις εκλογές νέο πρόσωπο που θα τεθεί αντιμέτωπο με τον Μ. Μποκέα.

Το ρεπορτάζ διέψευσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, ο οποίος με ανάρτηση του στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook τόνισε «Βλέποντας την εμπιστοσύνη με την οποία οι συμπολίτες μας, μας περιβάλλουν, κάποιοι χάνουν τη ψυχραιμία τους και καταφεύγουν σε μικροκομματικές τακτικές χειρίστου είδους, διαδίδοντας ευφάνταστα σενάρια. Τους κατανοούμε μεν, αδυνατούμε να τους παρακολουθήσουμε δε!» 

Λίγο νωρίτερα την αποκάλυψη της τηλεόρασης CRETA είχε σχολιάσει επίσης με ανάρτηση του στο facebook και ο Μ. Μποκέας, σημειώνοντας: «Φαίνεται ότι η δυναμική του συνδυασμού μας οδηγεί σε ανακατατάξεις. Εμείς συνεχίζουμε με όραμα και πάθος. Παλαιοκομματικές τακτικές είναι ξένες προς εμάς».