Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών στον Μυλοπόταμο

Πρέπει να διαβάσετε

Αναβολή δόθηκε σήμερα Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, της υπόθεσης της άγριας εμπλοκής μεταξύ οικογένειας Γερμανών και δύο κατοίκων Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, τον Αύγουστο του 2022.

Οι δύο οι κατηγορούμενοι, ο 39χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή, επικίνδυνης οδήγησης από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, παράνομης οπλοφορίας μαχαιριού και απειλή και ο  37χρονος συνοδηγός κατηγορείται για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Ωστόσο, οι τρεις Γερμανοί τουρίστες, θα δικαστούν στο  Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων στις 24 Νοεμβρίου, κατηγορούμενοι για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών στον Μυλοπόταμο

Να υπενθυμίσουμε, ότι όλο αυτό ξεκίνησε από μια απλή υπόθεση, την ανταλλαγή δηλαδή στοιχείων μετά από την ελαφρά πρόσκρουση του 4×4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, που εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέρφια και τον πατριό τους. Εκτός από τη βίαιη, αδικαιολόγητη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών, με την οικογένεια να μένει στο αμάξι και να απομακρύνεται, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

ΠηγήΕΡΤ

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα