Αναστάτωση από τη φωτιά στο Μπαλί

Άμεση η κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι (30/05), στο Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου, στο νομό Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24, η φωτιά ξέσπασε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε κάδο απορριμμάτων στην άκρη δρόμου και οι πυκνοί καπνοί αναστάτωσαν την περιοχή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και επιχείρησαν δύο πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς, πριν αυτή επεκταθεί και λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής στο παλίο λατομείο

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά και σήμερα, δυνάμεις της πυροσβεστικής παρέμειναν στο παλιό λατομείο κοντά στο χωριό Αποστόλους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όπου χθες το απόγευμα (29/05) ξέσπασε πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά οριοθετήθηκε το βράδυ, μετά από πολύωρη «μάχη» που έδωσαν 17 πυροσβέστες και μια ομάδα ΕΜΟΔΕ. Το έργο της πυροσβεστικής δυσχέραιναν τα σκουπίδια που υπήρχαν στο σημείο.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Προηγούμενο

Αγρίνιο: Οδηγός εκσφενδόνισε 17 μέτρα 74χρονο και τον εγκατέλειψε

Επόμενο

Την Τρίτη 2 Ιουνίου το τελευταίο αντίο στην μητέρα της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα