Αλλαγές στο εκτελεστικό σχήμα της Περιφέρειας Κρήτης αποφάσισε ο Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης παρατείνει τη θητεία για αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένους συμβούλους ως τις 30 Ιουνίου, όμως προχώρησε και σε τρεις αλλαγές.
Πιο συγκεκριμένα:
Η Ελένη Μαράκη – Μπελαδάκη αναβαθμίστηκε σε άμισθη Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, από Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος (Δείτε εδώ την απόφαση).
Ο Στέλιος Βοργιάς ορίζεται έμμισθος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Δείτε εδώ την απόφαση).
Ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης, από Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα της διασύνδεσης με εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, ορίζεται πλέον Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος. (Δείτε εδώ την απόφαση).
Για τους υπόλοιπους Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους ο Σταύρος Αρναουτάκης αποφάσισε την παράταση της θητείας τους ως τις 30 Ιουνίου (Εδώ η απόφαση).
