Η ανάρτηση που οδήγησε στο τέλος της σχέσης ΟΦΗ-Παπαβασιλάκη

Πρέπει να διαβάσετε

Η σχέση ΠΑΕ ΟΦΗ – Λεωνίδα Παπαβασιλάκη είχε τερματίσει απο τις παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, απλά οι δυο πλευρές περίμεναν το κατάλληλο timing για να το ανακοινώσουν.

Η απομάκρυνση βαφτίστηκε παραίτηση και έτσι έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση Παπαβασιλάκη – ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 ο πρώην εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ «πλήρωσε» τις κατά καιρούς αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκείνη όμως η ανάρτηση που ξεχείλισε το ποτήρι «ανέβηκε» μετά την απομάκρυση των Σαμαράδων, στην οποία ο Παπαβασιλάκης χαρακτήρισε «όχλο» τους αγανακτισμένους φιλάθλους των Κρητικών.

Ο Μιχάλης Μπούσης ενημερώθηκε για το περιεχόμενο και όταν αντιλήφθηκε τι σημαίνει «όχλος» καθώς τα ελληνικά του δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Λ. Παπαβασιλάκη.

Ο πρώην εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ δέχτηκε κριτική απο τους φιλάθλους της ομάδας και για την αλλαγή του σήματος, αφού χαρακτηρίστηκε εμπνευστής αυτής της ενέργειας, ωστόσο μια τόσο σημαντική απόφαση για μια εταιρία είναι εξαιρετικά άδικο να «χρεώνεται» σε ένα μόνο στέλεχος το οποίο δεν ήταν καν στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Είναι σαφές πως όσοι είχαν εμπλακεί στην αλλαγή του σήματος… βολεύτηκαν στο γεγονός πως επικοινωνιακά ο κ. Παπαβασιλάκης δεν κρύφτηκε και τον άφησαν μπροστάρη να κουβαλήσει μόνος το φορτίο.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως το τέλος της σχέσης ΟΦΗ – Παπαβασιλάκη έγινε δεκτό στις τάξεις των φίλων της ομάδας με ενθουσιασμό.

Να θυμηθούμε τι είχε πει στο Talk Show (21/2/22) της τηλεόρασης Creta για το θέμα της αλλαγής του σήματος ο τότε εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα