Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε ο «Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο» στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες συνανθρώπου μας δώρισε την Παρασκευή (24/2) ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο Ελ Γκρέκο στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”. Το πρόγραμμα, όπως είναι γνωστό, υλοποιεί στο Ηράκλειο η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (Δη.Κ.Ε.Η.).
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται “σε άτομα μοναχικά, χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, με χαμηλό εισόδημα, με σοβαρά προβλήματα υγείας  που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν και να έχουν πρόσβαση στις απαιτούμενες υπηρεσίες, έτσι ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και κατ’ επέκταση την καθημερινότητά τους”.
Το αμαξίδιο πρόσφερε η κυρία Μαρία Κανάκη – Λατσούδη, Μέλος του Ρ.Ο. Ηράκλειο Ελ Γκρέκο και παρέδωσαν, ο Πρόεδρος του Ομίλου Στέλιος Χριστοδουλάκης και η Γραμματέας Ελευθερία  Λημνιού.
Το Γραφείο του Προγράμματος θα διαθέσει την προσφορά αυτή του Ομίλου σε εξυπηρετούμενο ή εξυπηρετούμενή του, για να διευκολύνει τη μετακίνησή τους. 
Το αμαξίδιο παρέλαβαν εκ μέρους του Προγράμματος οι Κοινωνικές Λειτουργοί κυρίες, Βιβή Σουλιώτη, Άρτεμις Ευαγγελοπούλου και Αναστασία Φιλιππίδη και οι Νοσηλεύτριες κυρίες, Δέσποινα Χαραλαμπάκη και Χριστίνα Μαρκούτη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα